Πρωτότυπα Κόλπα για να Δροσιστείτε Μέσα στο Σπίτι Χωρίς Κλιματιστικό

Μπορεί το κλιματιστικό να αποτελεί την πιο εύκολη λύση για να δροσιστείτε το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο οικονομικό και οικολογικό. Δείτε υπέροχες ιδέες για δροσιά σε όλο το σπίτι χωρίς τη χρήση κλιματιστικού.

Διαβάστε περισσότερα >
Επιλογή Ανεμιστήρα

Ανεμιστήρας, πως να επιλέξεις τον ιδανικό για το χώρο σου.

Ανεμιστήρας, μία διαφορετική προσέγγιση για τη σωστή επιλογή Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και μαζί πλησιάζουν οι ημέρες όπου η θερμοκρασία θα ανέβει, ωθώντας μας σε αναζήτηση δροσιάς. Ήδη αρκετοί έχουν κάνει τις πρώτες βουτιές, αλλά τις περισσότερες φορές ο «καύσωνας» θα μας βρει στο σπίτι ή τον χώρο εργασίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα ανεμιστήρας μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά σωτήριος. Πως θα κάνεις όμως τη σωστή επιλογή ανεμιστήρα που θα καλύψει τις ανάγκες σου; Αν δεν είσαι σίγουρος είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε, απλά συνέχισε την ανάγνωση…

Διαβάστε περισσότερα >

Ποια γλάστρα να επιλέξετε και γιατί

Εκτός από το να διαλέξετε τα φυτά που θέλετε να βλέπετε να μεγαλώνουν στη βεράντα σας, ένα επόμενο και πολύ βασικό στάδιο τόσο για την ανάπτυξή τους όσο και για την εικόνα τους είναι οι γλάστρες που θα επιλέξετε.

Διαβάστε περισσότερα >

Φτιάξετε μια Παραδεισένια Βεράντα!

Τα λουλούδια μπορούν να μετατρέψουν και τον πιο βαρετό χώρο σε ένα φρέσκο και ελκυστικό μέρος. Υπάρχουν λουλούδια που είναι υπέροχα αλλά δυστυχώς κοστίζουν μια περιουσία. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν tips που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να αποκτήσετε μια βεράντα-ζούγκλα χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Διαβάστε περισσότερα >