Μικροσυσκευές

Μικροσυσκευές που θα χρειαστείς το χειμώνα στην κουζίνα σου

Το φθινόπωρο ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει με τις θερμοκρασίες να μη μας θυμίζουν και τόσο έντονα πως ο Χειμώνας είναι προ των πυλών. Ακόμη κι έτσι πάντως αρκετοί από εμάς έχουμε ξεκινήσει να αλλάζουμε διάθεση και να μεταβάλλουμε τις δραστηριότητες μας. Από την αύξηση του χρόνου που περνάμε στο σπίτι με την παρέα και τις οικογένειες μας, τα διαφορετικά ροφήματα τα οποία μας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, έως τις αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες, η καθημερινότητα μας αλλάζει αισθητά.

Διαβάστε περισσότερα >

Μεταλλικά Κρεβάτια, η πιο πρακτική λύση για το υπνοδωμάτιο σας.

Το κρεβάτι εκτός ότι αποτελεί το highlight ενός υπνοδωματίου είναι επιπλέον το μοναδικό έπιπλο όπου περνάμε σε αυτό το 33% περίπου της ζωής μας. Συνεπώς θα πρέπει εκτός από την απαραίτητη ξεκούραση, να προσφέρει τόσο στη διακόσμηση του υπνοδωματίου όσο και στην τσέπη μας με την μακροζωία του. Έχετε σκεφτεί τα μεταλλικά κρεβάτια;

Διαβάστε περισσότερα >

Υπνοδωμάτιο: Ανανεώστε το με τις τάσεις του φθινοπώρου

Το υπνοδωμάτιο είναι ο μοναδικός χώρος του σπιτιού που είναι εντελώς προσωπικός. Γι’αυτό το λόγο πρέπει να μας εκφράζει απόλυτα χωρίς να μας απασχολεί τι θα σκεφτούν οι άλλοι βλέποντάς το. Διακοσμήστε τον με αντικείμενα και χρώματα που σας ταιριάζουν και αφήστε τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας να φανούν στο χώρο.

Διαβάστε περισσότερα >
Φτιάξε το σαλόνι σου όπως το θες

Φτιάξε το σαλόνι σου όπως το θες

Το σαλόνι είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις μπαίνοντας σε ένα σπίτι. Αναμφίβολα, μπορεί κανείς να πει ότι το σαλόνι μας μιλάει για το χαρακτήρα μας. Για παράδειγμα, αν το σαλόνι σου είναι ακατάστατο, τότε σίγουρα δεν θα είσαι και ο πιο τακτικός και οργανωμένος άνθρωπος. Ή αν έχεις προσέξει, αν έχεις ένα οργανωμένο και μοντέρνο σαλόνι, ενδεχομένως να είσαι από τα άτομα που προσέχουν να έχουν στο σπίτι τους μία διακόσμηση μοντέρνα και τα έπιπλα να έχουν μία όμορφη συνοχή μεταξύ τους.

Διαβάστε περισσότερα >