Ανοιξιάτικη ανανέωση χώρου

Ανοιξιάτικη ανανέωση του χώρου σου!

Ο χειμώνας σύντομα θα παραχωρήσει τη θέση του στην άνοιξη, την κατάλληλη εποχή για να σκεφθείτε μία ανανέωση στο σπίτι, ώστε να υποδεχθείτε τις ανοιξιάτικες ημέρες που έρχονται! Την εποχή αυτή μπορείτε άνετα να προγραμματίσετε μία ανακαίνιση των χώρων στο σπίτι σας, όπως κουζίνα και καθιστικό ή απλά να περιοριστείτε σε διακοσμητικές πινελιές που θα φέρουν την άνοιξη στους χώρους σας.

Κουζίνα

Μια ολική ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να αποτελεί δύσκολη οικονομικά επιλογή, ωστόσο μερικές παρεμβάσεις μπορούν να ανανεώσουν κατά πολύ την κουζίνα σας. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα πορτάκια των ντουλαπιών διατηρώντας το ίδιο κάσωμα, εφόσον είναι καλή η κατάστασή του. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάποια βιτρίνα ή να αλλάξετε τη θέση της παλιάς στα ντουλάπια, ακόμη και να πειραματιστείτε με διχρωμίες που βέβαια συνδυάζονται με τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε τα παλιά πορτάκια και να τα φρεσκάρετε εφόσον το υλικό τους επιτρέπει την ανανέωση με βαφή.

Χρώματα

Ένα ουσιαστικό φρεσκάρισμα των χώρων αποτελεί η βαφή των στοιχείων του (τοίχοι, οροφή). Αποτελεί μία απλή λύση ανακαίνισης του σπιτιού, καθώς είναι πολύ οικονομική, καλύπτει σημάδια και λεκέδες που δημιουργήθηκαν από διάφορες αιτίες και μεταμορφώνει το χώρο προσφέροντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Παράλληλα με την ανανέωση των τοίχων μπορείτε να επιλέξετε διακοσμητικά αντικείμενα και αξεσουάρ σε χαρούμενα χρώματα γα να δώσετε μια χαρούμενη νότα στο χώρο. Επιπρόσθετα φέρτε και τα αρώματα της άνοιξης στο χώρο οργανώνοντας στα βάζα σας μπουκέτα λουλουδιών  με λαμπερά και ζωντανά χρώματα.

Έπιπλα

Μια αποτελεσματική και χωρίς κόστος λύση αποτελεί μια νέα χωροθέτηση των επίπλων στο χώρο. Μετακινώντας τα έπιπλα σε νέες θέσεις ξεφεύγετε από την μουντή καθημερινότητα και επιτυγχάνετε μια γρήγορη και εύκολη ανανέωση του χώρου που συνοδεύεται από ένα αίσθημα ευχάριστης διαμονής κατά τη διάρκεια της άνοιξης που έρχεται. Εξασφαλίστε ότι η φρεσκάδα και η απλότητα της άνοιξης θα εισβάλλει στο χώρο σας. Αυτό μπορείτε να το  επιτύχετε ξεφορτώνοντας το χώρο από τα πολλά διακοσμητικά αντικείμενα για να επιτύχετε μίνιμαλ ύφος με απλές, λιτές, καθαρές γραμμές. Επίσης αν σας αρέσουν τα έπιπλά σας και δεν θέλετε να προβείτε σε αλλαγή τους, μπορείτε να τα βάψετε και να πετύχετε έτσι εντυπωσιακή ανανέωση του χώρου σας.

Οποιαδήποτε ανοιξιάτικη αλλαγή και αν θέλετε να κάνετε, μια επίσκεψη στο esmarket.gr σας θα σας προσφέρει άφθονες επιλογές για να το κάνετε.