Βιβλιοθήκες: η τελευταία τάση στη διακόσμηση του σπιτιού

Υπερφορτωμένες βιβλιοθήκες γεμάτες βιβλία, διακοσμητικά και φωτογραφίες; Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, είναι η ώρα να ξεκινήσεις γιατί πρόκειται για μία νέα τάση διακόσμησης η οποία δίνει ρετρό και κλασικό χαρακτήρα στο χώρο σου.
Αν διαβάζεις, αν είσαι λάτρης της τέχνης, αν έχεις άποψη και αισθητικό κριτήριο, τότε ο καλύτερος τρόπος να το μεταδόσεις στο χώρο σου είναι με μία νέα μοντέρνα βιβλιοθήκη ή μία δική σου ευφάνταστη σύνθεση με ράφια!

 

Οι τοίχοι δεν έχουν αρχή και τέλος. Οι μοντέρνες βιβλιοθήκες και τα ράφια παραπέμπουν σε έργα τέχνης, ενώ τα διαχρονικά «πληθωρικά» ράφια παντρεύουν την αρχοντική διακόσμηση με το ιδιαίτερο στυλ που όλοι αγαπάμε. Φτιάξε μοναδικές συνθέσεις με βάση τη δική σου φαντασία και στιλ εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας.

Στην ψηφιακή εποχή, το διαδίκτυο έχει αντικαταστήσει τη μυρωδιά των φρεσκοτυπωμένων σελίδων ενός βιβλίου ή τη σπάνια έκδοση που μόλις ανακαλύψατε στο αγαπημένο σας παλαιοβιβλιοπωλείο. Να που όμως πλέον έχεις ακόμη ένα λόγο -πέραν της ανάγνωσης- για να γεμίσεις τη βιβλιοθήκη και τα ράφια σου με βιβλία.

Επίσης μπορείς να οργανώσεις το παιδικό δωμάτιο και το γραφείο, να τοποθετήσεις διακοσμητικά στο σαλόνι ή να τις χρησιμοποιήσεις ως διαχωριστικά σε μεγάλους ενιαίους χώρους.

Άσε τη φαντασία σου να δουλέψει και μπες στο esmarket.gr να ανακαλύψεις μοναδικές προσφορές σε ράφια και βιβλιοθήκες!