Η δουλειά και το διάβασμα απαιτούν άνεση. Βρες την καλύτερη καρέκλα γραφείου και διέπρεψε

Το ατέλειωτο διάβασμα και πόσο μάλλον, η πολύωρη εργασία από το σπίτι αποτελούν μια συνηθισμένη κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Βολευόμαστε περισσότερο μέσα στον προσωπικό μας χώρο και γιατί όχι, αφού απ’ ότι φαίνεται αποδίδουμε και καλύτερα. Ένα γραφείο, μία καρέκλα και μερικά απαραίτητα αξεσουάρ συνθέτουν την επαγγελματική μας γωνιά, στην οποία καταφεύγουμε πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της μέρας. Επομένως, πάνω από όλα θέλουμε να είναι άνετη και να μας εμπνέει. 

Η ιδανική καρέκλα γραφείου λοιπόν, είναι και αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Γιατί, η φυσική κατάσταση παίζει κι αυτή το ρόλο της στην τελική απόδοση και μια σωστή στάση σώματος συμβάλλει και στην πνευματική υγεία. Κάνε τη δουλειά σου αποφεύγοντας αυχενικά και πόνους στην πλάτη, επιλέγοντας απλά την πιο κατάλληλη καρέκλα γραφείου από την Esmarket. 

Βρες όλες τις καρέκλες γραφείου, εδώ

Για τον μαθητή 

Απλή, λιτή κι ευέλικτη. Μια καρέκλα, η οποία δεν θα πιάνει πολύ χώρο και θα μπορεί να κινηθεί εύκολα από το δωμάτιο μέχρι την κουζίνα για ένα σνακ και πάλι πίσω. Με μαλακή πλάτη που θα ξεκουράζει και σκληρό σχεδιασμό για καλύτερη στήριξη. Αυτή είναι η ιδανική!

Βρες την καρέκλα γραφείου, εδώ.

Για τη φοιτήτρια 

Εδώ τα πράγματα αλλάζουν, αφού η φοιτητική ζωή εκτός από άνεση απαιτεί και μια δόση φινέτσας. Ναι μεν, πάνω σε αυτή την καρέκλα θα αφιερώσεις πολύτιμο χρόνο και άρα θέλεις να είναι άνετη, αλλά εκτός αυτού σε ενδιαφέρει και το αισθητικό κομμάτι. Επομένως, βάλε χρώμα, άποψη και ξεκίνα διάβασμα. Η εξεταστική πλησιάζει. 

Βρες την καρέκλα γραφείου, εδώ.

Για τον σκληρά εργαζόμενο 

Είτε δουλεύεις μέσω διαδικτύου, είτε φέρνεις μαζί σου έξτρα δουλειά από το γραφείο στο σπίτι, φρόντισε να τη διεκπεραιώσεις σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο γι’ αυτόν το σκοπό και όχι στον καναπέ. Επέλεξε μια καρέκλα που θα ανακουφίσει την σπονδυλική σου στήλη και που θα φέρνει λιγάκι σε πολυθρόνα. Γιατί όταν είσαι άνετος, αποδίδεις τα βέλτιστα. 

Βρες την καρέκλα γραφείου, εδώ.

Για τον σπιτόγατο 

Βέβαια είσαι κι εσύ που θέλεις μια αναπαυτική καρέκλα που να τα συνδυάζει όλα, γιατί λατρεύεις να κάνεις τα πάντα από το σπίτι. Να είναι τέλεια για δουλειά, αλλά και cozy για διάβασμα και φυσικά, να μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για έξτρα χουχούλιασμα και χαλάρωση μπροστά από την τηλεόραση. Ναι, υπάρχει μία και για σένα! 

Βρες την καρέκλα γραφείου, εδώ