Κεφάλαιο καθιστικό: Εδώ θα βρεις τους πιο άνετους, οικονομικούς και μοντέρνους καναπέδες

Ο καναπές είναι ίσως το πιο σημαντικό έπιπλο του σπιτιού. Είναι το μόνο έπιπλο που γινόμαστε ένα με αυτό, βλέποντας non stop ταινίες και σειρές. Είναι το έπιπλο που ανυπομονούμε να ξαναδούμε μετά από μια δύσκολη ημέρα. Είναι το σημείο που συγκεντρωνόμαστε με φίλους. Είναι το επίκεντρο του σαλονιού και αυτό που ορίζει αισθητικά όλο τον χώρο. Οπότε λοιπόν, η επιλογή του καναπέ πρέπει να γίνεται φυσικά με γνώμονα τις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε χώρου, αλλά με βάση τις ιστορίες που θέλουμε να “χτίσουμε” πάνω σε αυτόν. Γιατί κάθε έπιπλο εξυπηρετεί ένα κομμάτι της δικής μας ιστορίας.

Υπάρχουν καναπέδες για μεγάλες ή μικρές συγκεντρώσεις, καναπέδες για ενδεχόμενη φιλοξενία, καναπέδες για οικογένεια, καναπέδες για φοιτητές. Ανάλογα με τη φάση της ζωής μας, αλλά και τον τρόπο ζωής μας μπορούμε να επιλέξουμε και διαφορετικό καναπέ. Πριν καταλήξουμε στο στυλ, πρέπει να μετρήσουμε τον χώρο μας, να βρούμε καναπέ σε κατάλληλες διαστάσεις και να λάβουμε φυσικά υπόψη τα υπόλοιπα έπιπλα του σπιτιού, ώστε να βρούμε τον ιδανικό από κάθε άποψη. 

Στο Esmarket συγκεντρώσαμε μια μεγάλη ποικιλία από καναπέδες, ώστε ο καθένας να βρει αυτόν που χρειάζεται, είτε αυτός είναι ένας διθέσιος, ένας τριθέσιος, ένας γωνιακός καναπέδες ή ένας καναπές κρεβάτι. Έχουμε καναπέδες με μοντέρνο ή και πιο κλασικό σχεδιασμό, σε ουδέτερα χρώματα, αλλά και σε πιο τολμηρά, ώστε μπορέσετε να βρείτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα. 

Φυσικά φροντίσαμε, ώστε να έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικούς από τους καναπέδες μας

Βρες τον γωνιακό καναπέ-κρεβάτι

Βρες τον τριθέσιο καναπέ 

Βρες τον γωνιακό καναπέ- κρεβάτι 

Βρες τον γωνιακό καναπέ εδώ

Βρες τον τριθέσιο καναπέ

Για περισσότερα σχέδια, τσέκαρε εδώ