Μεταμόρφωσε τον χώρο σου σε εξωτικό προορισμό με τις ωραιότερες κούνιες και αιώρες

Σε κάθε ειδυλλιακό τοπίο, σε κάθε τροπική εικόνα που κατακλύζεται από πράσινο και χαρακτηρίζεται από απόλυτη γαλήνη και ηρεμία, το κοινό στοιχείο είναι ένα, η αιώρα. Οι κούνιες και οι αιώρες δεν είναι μόνο έπιπλα διακοσμητικά, τα οποία μεταμορφώνουν έναν χώρο, αλλά πολύ περισσότερο μια αίσθηση. Αυτή της απόλυτης χαλάρωσης που συνδέεται με την ανεμελιά του καλοκαιριού και τα εξωτικά vibes. Έχουν τη δύναμη να σε μεταφέρουν αυτόματα, σε ένα νησί του Ειρηνικού, εκεί όπου ο μόνος ήχος που ακούς είναι τα τραγούδια των πουλιών και τα τζιτζίκια που σηματοδοτούν την έναρξη της θερινής περιόδου. Εσύ, έχεις μόνο να κλείσεις τα μάτια σου και να αφήσεις την μαγική κούνια να σε ταξιδέψει σε έναν προορισμό όνειρο.      

Αλλά, πως θα επιλέξεις την πιο κατάλληλη κούνια που θα στολίσει τη βεράντα, τον κήπο ή το μπαλκόνι σου; Όλα έχουν να κάνουν με το στυλ και το μέγεθος του χώρου που ήδη διαθέτεις. Στην Es market θα βρεις τις ωραιότερες κούνιες και αιώρες, από κρεμαστές με bohemian αισθητική μέχρι αυτές σε μορφή φωλιάς, που θα ανανεώσουν την ατμόσφαιρα και θα μεταμορφώσουν το μέρος, κάνοντας το να δείχνει σαν να βγήκε από παραμύθι.  

Για το μπαλκόνι ή τη βεράντα σου επέλεξε κρεμαστές κούνιες ή φωλιές με βάση, τις οποίες μπορείς να βρεις σε διάφορα στιλ εδώ, και δώσε μια ονειρεμένη πινελιά στο χώρο, τόσο απλά, με ένα μόνο αντικείμενο. Το μόνο που θα χρειαστείς για να διακοσμήσεις τον πιο απολαυστικό χώρο ολόκληρου του σπιτιού είναι μια κούνια και μερικά φυτά, φυσικά, αφού κάνουν τον καλύτερο συνδυασμό.  

Βρες την αιώρα-πολυθρόνα 

Βρες την κούνια-πολυθρόνα.

Βρες την κούνια

Για την αυλή ή τον κήπο, κι εφόσον ανήκεις στους τυχερούς που έχουν δεντράκια ή ένα κιόσκι πάνω στο οποίο μπορείς να δέσεις μια αιώρα, οι επιλογές είναι αμέτρητες και θα σε κάνουν να τις θέλεις όλες. Κλασικές κούνιες που χωράνε ολόκληρη την οικογένεια και πάνω στις οποίες διαβάζονται τα ωραιότερα καλοκαιρινά παραμύθια, και boho αιώρες που λειτουργούν και σαν στολίδι για τον κήπο και σε προδιαθέτουν να ξαπλώσεις για τη μεσημεριανή σου σιέστα, θα σου δώσουν την αίσθηση του καλοκαιριού που τόσο λαχταράς. Και φυσικά, οι δημοφιλείς κούνιες-φωλιές, που είναι κατάλληλες για παντού λόγω της σταθερής τους βάσης, μέσα στις οποίες μπορείς να κουρνιάσεις αγκαλιά με ένα βιβλίο ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ και να μη βγεις ποτέ. Στην Es market θα βρεις έπιπλα για κάθε χώρο και γούστο για να κάνεις το σπίτι σου να μυρίσει καλοκαίρι.

Βρες την εκρού αιώρα

Βρες την κούνια

Βρες την κρεμαστή πολυθρόνα