Μικροσυσκευές

Μικροσυσκευές που θα χρειαστείς το φθινόπωρο στην κουζίνα σου

Το φθινόπωρο ημερολογιακά μπορεί να έχει μπει στην καθημερινότητα μας , ακόμη και αν οι θερμοκρασίες δε μας το θυμίζουν και τόσο έντονα. Ακόμη κι έτσι πάντως αρκετοί από εμάς έχουμε ξεκινήσει να αλλάζουμε διάθεση και να μεταβάλλουμε τις δραστηριότητες μας. Από την αύξηση του χρόνου που περνάμε στο σπίτι με την παρέα και τις οικογένειες μας, τα διαφορετικά ροφήματα τα οποία μας συνοδεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, έως τις αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες, η καθημερινότητα μας αλλάζει αισθητά.

Μικροσυσκευές, βγες εσύ… μπες εσύ!

Μαζί με τα παραπάνω αλλάζουν και τα πράγματα τα οποία χρησιμοποιούμε καθημερινά με αρκετές μικροσυσκευές να βγαίνουν από ντουλάπια και χώρους αποθήκευσης και άλλες να παίρνουν τη θέση τους. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές μικροσυσκευές τις οποίες ο καθένας από εμάς θα χρειαστεί στο σπίτι του τους επόμενους μήνες.

μικροσυσκευές καφέ

Οι μέρες των περισσότερων από εμάς το Φθινόπωρο και το Χειμώνα ξεκινάνε με ένα ζεστό ρόφημα. Για τους περισσότερους είναι ο καφές, για άλλους το τσάι, μία σοκολάτα ή ένα κακάο. Τι καλύτερο από έναν ελληνικό καφέ γρήγορα και εύκολα ετοιμασμένο από ένα ηλεκτρικό μπρίκι; Για τους λάτρεις του νες καφέ , του τσαγιού και της σοκολάτας ένα βραστήρας νερού είναι απαραίτητος για εξοικονόμηση χρόνου αλλά και ρεύματος. Φυσικά δε ξεχνάμε αυτούς που λατρεύουν έναν φρέσκο καφέ φίλτρου. Είτε πρόκειται για επίσκεψη φίλων, είτε θέλετε να ετοιμάσετε μία μεγάλη ποσότητα για όλη την οικογένεια, μία ηλεκτρική καφετιέρα πρέπει να έχει θέση στον πάγκο της κουζίνας σας. Αν φυσικά επιθυμείτε μόνο μία κούπα υπάρχει και η λύση της ατομικής καφετιέρας η οποία σε συνδυασμό με τον βραστήρα νερού θα σας προσφέρει απόλαυση στη στιγμή.

vitamin c

Κλείνοντας με τα ροφήματα, απαραίτητη μικροσυσκευή δεν είναι άλλη από έναν στίφτη χειρός ή έναν ηλεκτρικό στίφτη για φυσικούς χυμούς πλούσιους σε βιταμίνη C που είναι απαραίτητη και σημαντική για το ανοσοποιητικό μας σύστημα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Μην ξεχάσετε επίσης!

Τους χυμούς και τον καφέ μας φυσικά μπορούμε να τους συνοδεύσουμε με ένα γρήγορο τοστ ως πρωινό ή ένα γρήγορο γεύμα. Προετοιμάστε το όπως εσείς επιθυμείτε και χρησιμοποιήστε μία αντικολλητική τοστιέρα χαμηλής κατανάλωσης για εξοικονόμηση χρόνου στο καθάρισμα αλλά και χρημάτων.

Αναμφίβολα ο χειμώνας με τον ερχομό των Χριστουγέννων είναι μία περίοδος που περιλαμβάνει γλυκά… πολλά γλυκά. Για την παρασκευή τους η μικροσυσκευή που δε θα πρέπει να λείπει από το σπίτι σας είναι ένα μίξερ. Μίξερ χειρός ή ηλεκτρικό μίξερ με κάδο συνηθίζει να είναι ο καλύτερος μας βοηθός για λαχταριστά μελομακάρονα και κουραμπιέδες!

Αν είσαι από αυτούς που η ηλεκτρική τους κουζίνα είναι διακοσμητική και τη χρησιμοποιείς σπάνια, ίσως η λύση ενός πολυφούρνου ή από ένα φουρνάκι ή ενός φούρνου μικροκυμάτων να σας λύσει τα χέρια. Αμεσότητα, γρήγορο μαγείρεμα απλών γευμάτων και φυσικά πολύ χαμηλότερη κατανάλωση σε ρεύμα σε σχέση με την ηλεκτρική κουζίνα.

Οι προσφορές σε μικροσυσκευές στο esmarket.gr δεν τελειώνουν ποτέ! Ανακάλυψε τες και εξοπλίσου με όλα τα απαραίτητα για το χειμώνα που έρχεται.