Οργάνωση Κήπου – Χαλαρώνουμε στον Κήπο

Καθώς βαδίζουμε προς την έναρξη του καλοκαιριού, οι συνεχόμενες ζεστές ημέρες μας προκαλούν για να καθόμαστε περισσότερο σε υπαίθριους χώρους. Και φυσικά το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να ανανεώσουμε τον κήπο ή τη βεράντα μας ώστε να μπορούμε να χαλαρώσουμε ανά πάσα στιγμή, απολαμβάνοντας τις ευχάριστες μέρες.

 

Αν λοιπόν έχουμε τελειώσει με το βασικό και δυσκολότερο, ούτως ειπείν, μέρος της οργάνωσης του κήπου (φυτά, αρχιτεκτονική, διακόσμηση – Δείτε στο προηγούμενο άρθρο μας), ήρθε η ώρα για το ευχάριστο μέρος. Θα οργανώσουμε στη δική μας μικρή όαση τον καθιστικό μας χώρο. Ένα χώρο στον οποίο θα ξεκουραζόμαστε και περνάμε ευχάριστες και χαλαρές ώρες.

 

 

Ανάλογα με τις διαστάσεις που έχει ο κήπος μας μπορούμε να επιλέξουμε για να δημιουργήσουμε ένα σκιερό μέρος με κίοσκι κήπου κάτω από το οποίο θα βάλουμε τα έπιπλα κήπου μας, 

 

 

 

ή σε άλλη περίπτωση για μικρότερο χώρο, μπορούμε να βάλουμε μια μεγάλη ξύλινη ομπρέλα κήπου η οποία θα είναι αρκετή για να σκιάσει το  τραπέζι με τις καρέκλες μας.

 

 

 

Μετά μία μεγάλη κούνια δίπλα στο καθιστικό του κήπου ή μία μονή κούνια πολυθρόνα είναι ιδανικές για να περάσουμε ατελείωτες ώρες διαβάζοντας το αγαπημένο μας βιβλίο ή ακούγοντας μουσική. Τα παιδιά θα το λατρέψουν.

 

 

Ενώ για τις ώρες που θέλουμε να χαλαρώσουμε και λίγο παραπάνω ρίχνοντας έναν ελαφρύ ύπνο υπάρχουν επιλογές. Μια αιώρα η μία ξύλινη ξαπλώστρα είναι ιδανικές αν ο χώρος μας το επιτρέπει.

Οι επιλογές είναι ατελείωτες και μας υπόσχονται πολλές ξένοιαστες ώρες χαλάρωσης στη βολή του σπιτιού μας.