Πρωτότυπες ιδέες για αποκριάτικες στολές!

Το τριώδιο έχει ανοίξει επομένως έφτασε η ώρα να σκεφτείς τι θα ντυθείς φέτος τις αποκριές για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σας! Είναι σύνηθες οι στολές να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο αλλά λογικά έχεις βαρεθεί να βλέπεις τα ίδια και θέλεις μερικές διαφορετικές ιδέες για αποκριάτικες στολές για φέτος!

Σε αυτό το άρθρο σου προτείνουμε ιδέες για κάτι που συγχρόνως θα είναι βολικό αλλά και εντυπωσιακό! Ανακάλυψε λοιπόν μοναδικές ιδέες για αποκριάτικες στολές τις Απόκριες 2020!

Υπερήρωες

Οι υπερήρωες είναι αγαπημένο θέμα πολλών τις απόκριες! Κι αυτό γιατί εκπέμπουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση! Φέτος λοιπόν φόρεσε τη στολή μιας αγαπημένου σου ήρωα ή ηρωίδας και νιώσε ότι έχεις υπερδυνάμεις. Στη λίστα με τις πιο αγαπημένες θα βρεις την Catwoman και την Lara Croft. Και οι δύο στολές είναι άκρως θηλυκές και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου. Επίσης για τους άνδρες της παρέας πάταγο θα κάνουν στολές όπως του Joker που είναι αρκετά δημοφιλής και ξεφεύγει από τον κλασσικό καθιερωμένο κλόουν!

Πρωτότυπες Στολές

Αν φέτος τις απόκριες παραβρεθείς σε ένα party σε εξωτερικό χώρο τότε αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από τη στολή σου είναι να είναι πρακτική. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι αρκετά ζεστή ώστε να μη χρειάζεσαι κάποιο μπουφάν που θα την κρύψει. Η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση είναι μια ολόσωμη φόρμα με τα χαρακτηριστικά κάποιου ζώου, όπως Δελφίνι ή Δράκος. Προτίμησε μάλιστα μια στολή που να έχει κουκούλα ώστε να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Στολές Χορού

Άλλη μια στολή που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και πιθανό να έχεις ήδη ό,τι χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου είναι αυτή της Μαζορέτας. Με μία κοντή φούστα και ίδιου χρώματος μπλουζάκι είσαι σχεδόν έτοιμη. Αν έχεις όρεξη μπορείς να ράψεις ένα αρχικό γράμμα πάνω στη μπλούζα και στη φούστα.

Ό,τι κι αν διαλέξεις τελικά, αγόρασε τη στολή σου και τα απαραίτητα αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις τη στολή σου στο esmarket.gr μέσα από την πιο μεγάλη ποικιλία αποκριάτικων ειδών!