καναπέδες

Τι Αποκαλύπτει για Εσάς ο Καναπές σας;

Μπορεί να διατείνεστε ότι τον διαλέξατε γιατί είναι άνετος, ο καναπές όμως μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητά σας.

Σίγουρα έχετε καναπέ στο σπίτι σας –άλλωστε, πού αλλού θα καθόσασταν για να δείτε τηλεόραση ή να χαλαρώσετε παρέα με την οικογένεια και τους φίλους σας; Αυτό που σίγουρα δε γνωρίζατε είναι ότι ο καναπές σας, ακριβώς όπως τα αγαπημένα σας χρώματα, αποτελεί τον πιο σύντομο δρόμο για τις σκέψεις (και την καρδιά) σας! Ανεξάρτητα από το αν τον αποκτήσατε γιατί είναι άνετος, στιλάτος, με ωραίο design ή οικονομικός, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητα σας το λατρεμένο αυτό έπιπλο!

Καναπές-γωνία

Είστε πολυάσχολος, πρακτικός και κοινωνικός χαρακτήρας-κι αυτό μπορεί να αφορά τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Τι σημαίνει αυτό σε πρακτικό επίπεδο; Ότι όποτε έχετε λίγο χρόνο για χαλάρωση, έχετε ανάγκη από άπλετο χώρο και άνεση. Εξάλλου, αυτή η προσωπική ανάγκη σας οδήγησε στο να επιλέξετε ένα μεγάλο γωνιακό καναπέ στον οποίο όλοι οι καλοί…χωράνε!

καναπές γωνιακός

Διθέσιος καναπές

Είστε τρυφερός και συντροφικός τύπος και λατρεύετε τα χάδια. Για αυτό άλλωστε διαλέξατε έναν διθέσιο καναπέ ο οποίος σας επιτρέπει να κουρνιάζετε δίπλα στο άλλο σας μισό όταν βλέπετε ταινία ή την αγαπημένη σας σειρά.

καναπές διθέσιος

 

Ο καναπές στον οποίο δεν κάθεται ΠΟΤΕ κανείς 

Οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας υπήρξαν φανατικοί υποστηρικτές αυτής της λογικής. Έξαλλου, το καθιστικό αποτελούσε για εκείνους περισσότερο χώρο δεξιώσεων παρά χώρο χαλάρωσης. Αν και εσείς ανήκετε στην κατηγορία αυτή, τότε είστε τελειομανής ως το κόκαλο και έχετε βρει την τέλεια θέση για κάθε αντικείμενο στο χώρο σας.

 

Ο καναπές-κρεβάτι

Είστε τόσο φιλόξενος τύπος που ακόμα και ο καναπές σας θέλετε να είναι ανά πάσα ώρα έτοιμος να «κοιμίσει» τους φίλους και την οικογένειά σας. Εμείς σας επικροτούμε γιατί είστε οι οικοδεσπότες και οι φίλοι που θα θέλαμε να έχουμε και ο καναπές-κρεβάτι σας το αγαπημένο μας έπιπλο στο σπίτι σας!καναπές κρεβάτι

 

Πάρτε ιδέες από πανέμορφα καναπέδες για να φτιάξετε τη δική σας όαση ηρεμίας, δημιουργικότητας και ενέργειας!