Φοιτητικό σπίτι: Όλα όσα θα χρειαστείς για μια νέα αρχή

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την έναρξη των σχολείων, των σχολών και της back to work εποχής, βάζοντας μια τελεία στις καλοκαιρινές διακοπές και δίνοντας μια υπόσχεση: η νέα σεζόν να είναι καλύτερη από ποτέ! Μέσα λοιπόν, στον ενθουσιασμό και στην έξαψη που γεννά αυτή η κατάσταση, ξεκινούν και οι μετακομίσεις των φοιτητών, οι οποίες δίνουν το σήμα μιας φρέσκιας αρχής. Μετά την εύρεση της ιδανικής κατοικίας, σειρά έχουν τα έπιπλα και η διακόσμηση του φοιτητικού σπιτιού (υπόθεση καθόλου εύκολη, αν ρωτήσετε την άποψη ενός γονιού!). Από τη μία οι απαιτήσεις του παιδιού, στο οποίο δεν μπορείς να χαλάσεις χατίρι μετά από τόσο κόπο που έκανε να περάσει στη σχολή, από την άλλη το οικονομικό ζήτημα που απασχολεί πλέον πολλές οικογένειες και τέλος, ο χρόνος που χρειάζεται για να στηθεί ένα νέο σπίτι, μετατρέπουν την ευχάριστη αυτή διαδικασία, σε πρόκληση.

Υπάρχει τρόπος ένα φοιτητικό σπίτι να διαμορφωθεί όμορφα, γρήγορα, οικονομικά και να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις; Η απάντηση είναι ναι, αν φυσικά ξέρεις από που να ψωνίσεις! Στo Esmarket, το shopping για το στήσιμο ενός νέου σπιτιού γίνεται απολαυστικό, καθώς διαθέτει όλα όσα θα χρειαστεί ένας φοιτητής.

Η cozy πολυθρόνα γραφείου

Την θέλουμε μοντέρνα, με cool design που θα προσθέτει μια ευχάριστη νότα στη διακόσμηση του σπιτιού και φυσικα, άνετη για τις ατέλειωτες ώρες διαβάσματος ή… scrolling στο κινητό! Οι πολυθρόνες γραφείου έχουν πλέον χαρακτήρα, άποψη και χρώμα και δεν πρέπει να λείπουν από κανένα καλά οργανωμένο φοιτητικό σπίτι.

Βρες όλες τις καρέκλες γραφείου, εδώ

 

Το γραφείο-πολυμηχάνημα 

Διαθέτει πολλές χρήσεις, από τις οποίες η πρώτη και κυριότερη είναι το διάβασμα. Βέβαια, αργότερα ίσως το χρησιμοποιήσεις ως αποθηκευτικό χώρο, ως τραπεζάκι όπου θα απολαμβάνεις τις σπεσιαλιτέ σου, ως διακοσμητικό στοιχείο ή ως το μέρος όπου θα αφήνεις τα ρούχα σου ύστερα από ένα ατέλειωτο ξενύχτι. Η φοιτητική ζωή απαιτεί λειτουργικά έπιπλα που τα κάνουν όλα!  

Βρες όλα τα γραφεία, εδώ

Ο φιλόξενος καναπές 

Και ίσως το πιο σημαντικό έπιπλο ενός νέου φοιτητικού σπιτιού! Πριν τον επιλέξεις, φρόντισε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις, γιατί πάνω σε αυτόν θα περάσεις σχεδόν όλα σου τα φοιτητικά χρόνια. Ένας φοιτητικός καναπές λοιπόν, οφείλει να είναι άνετος για Netflix & Chill, μεγάλος για να χωράει ολόκληρη την παρέα και να μετατρέπεται σε κρεβάτι, γιατί όλο και κάποιος φίλος σου θα χάσει το τελευταίο λεωφορείο και θα πρέπει να τον φιλοξενήσεις ή… μπορεί να έρθει η μαμά για επίσκεψη! 

 Βρες όλους τους καναπέδες, εδώ.

Τα φοιτητικά χρόνια είναι όντως τα καλύτερα, γι’ αυτό φρόντισε να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου με χρήσιμα και χρηστικά έπιπλα που βολεύουν, ενώ παράλληλα διακοσμούν όμορφα και τον προσωπικό σου χώρο. Πέτυχες αυτό που τόσο καιρό ήθελες και τώρα, ήρθε η ώρα να το απολαύσεις. 

Καλή αρχή!