Χειμερινά κι απαραίτητα: Σου αξίζει μια κουβερτούλα για να ζεσταθείς!

Το τσουχτερό κρύο έχει ήδη αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του και η θαλπωρή του σπιτιού φαντάζει πιο ιδανική από ποτέ. Τα καλοριφέρ και τα κλιματιστικά ανοίγουν δειλά-δειλά και ο κόσμος αρχίζει να στρώνει κουβέρτες και παπλώματα προκειμένου να δημιουργήσει μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα. Ψάχνοντας λοιπόν, οικονομικές και πρακτικές λύσεις θέρμανσης, ανακαλύψαμε την ηλεκτρική κουβέρτα!  

Αποτελεί μια εύκολη λύση και μία από τις πιο συμφέρουσες αυτήν την εποχή. Η ηλεκτρική κουβέρτα όμως, εκτός του ότι θα συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων, βολεύει και ιδιαίτερα, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως υπόστρωμα, όσο και σαν κανονική κουβέρτα πάνω από το σώμα και να προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία της από το χειριστήριο ανάλογα με τις ανάγκες σου. Επίσης, είναι εύκολη στη μεταφορά που σημαίνει ότι μπορείς να την χρησιμοποιήσουμε σε κάθε δωμάτιο που διαθέτει πρίζα, αλλά και να την πάρεις μαζί σου σε κάποιο ταξίδι. Μια αίσθηση ζεστασιάς που θα σε συνοδεύει παντού, με λίγα λόγια.

Βρες τη μονή ηλεκτρική κουβέρτα, εδώ

Βρες τη διπλή ηλεκτρική κουβέρτα, εδώ

Οι ηλεκτρικές κουβέρτες της Esmarket διαθέτουν προστασία υπερθέρμανσης για περισσότερη ασφάλεια, καθιστώντας τες ιδανικές ακόμα και κατά την διάρκεια του ύπνου. Επιπλέον, βγαίνουν σε διπλές, αλλά και μονές, προκειμένου να ταιριάξουν άψογα σε κάθε κρεβάτι, ενώ υπάρχει και το θερμαινόμενο ταπέτο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από τα κλινοσκεπάσματα, αλλά και από τα μαξιλάρια του καναπέ σε περίπτωση που θέλεις να μεταφέρεις τη ζέστη στο σαλόνι σου. Οι ηλεκτρικές κουβέρτες επίσης, έχουν το πλεονέκτημα της άμεσης ζέστης. Δηλαδή, τη βάζεις στην πρίζα και ζεσταίνεσαι! Τόσο απλά. 

Βρες τη μονή, πλενόμενη ηλεκτρική κουβέρτα, εδώ.

Βρες το θερμαινόμενο ταπέτο, εδώ.

Βρες τη διπλή ηλεκτρική κουβέρτα, εδώ.   

 

Γιατί, χειμώνας χωρίς κουβερτούλα δεν γίνεται!