Όλο τον χρόνο hot deals! Δεν χρειάζεται πια να περιμένεις τις εκπτώσεις για να πάρεις κάτι πιο οικονομικά

Κάθε χρόνο όλο κάτι περιμένουμε. Άλλοι περιμένουμε το Black Friday, άλλοι την Cyber Monday,  άλλοι τις καλοκαιρινές & τις χειμερινές, άλλοι εκπτωτικά κουπόνια και άλλοι όλες τις ευκαιρίες για να αποκτήσουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για το σπίτι μας πιο οικονομικά. Και μπορούμε όλοι να παραδεχτούμε ότι αυτή η αναμονή είναι κουραστική και πολλές φορές άσκοπη γιατί τελικά το προϊόν που θέλαμε, δεν μπαίνει σε έκπτωση. 

Για να βάλουμε τέλος σε αυτή την αναμονή, στο Esmarket αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια κατηγορία που θα έχει εκπτώσεις όλο τον χρόνο, ώστε οποιαδήποτε στιγμή να πάρουμε αυτό που θέλουμε σε καλύτερη τιμή. Η κατηγορία -την οποία ονομάσαμε Hot Deals– έχει περισσότερα από 4 χιλιάδες προϊόντα σε έκπτωση, τα οποία ανανεώνονται συχνά, δίνοντας μας συνεχώς νέες επιλογές για όλους τους χώρους του σπιτιού, τόσο μέσα, όσο και στον εξωτερικό χώρο.  

Θα βρεις από διακοσμητικά και μικροαντικείμενα για το σπίτι μέχρι έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές κατηγορίες των Hot Deals μας για να κάνετε “έξυπνες” αγορές: 

1/ Έπιπλα & πράγματα για το γραφείο

Γραφεία, βιβλιοθήκες, ράφια, φωτιστικά, χαλιά είναι μόνο λίγα από τα πράγματα που μπορείς να βρεις στην κατηγορία Hot Deals, ώστε να στήσεις όλο το γραφείο σου απίστευτα οικονομικά, αλλά και με μοντέρνα, όμορφα έπιπλα. Δεν χρειάζεται πια να περιμένουμε τις περιόδους των εκπτώσεων. Γιατί στο ESmarket όλος ο χρόνος είναι γεμάτος εκπτώσεις.

Βρες τα όλα εδώ

2/ Ηλεκτρικές συσκευές & μικροσυσκευές

Γενικά οι ηλεκτρικές συσκευές είναι μια από τις κατηγορίες που γενικά χρειάζεται να επενδύσουμε ένα αρκετά μεγάλο budget. Όμως, τώρα με την κατηγορία Hot Deals μπορείς να αποκτήσεις πολλές από τις συσκευές που χρειάζεσαι σε πολύ χαμηλές τιμές. Ανεμιστήρες, καφετιέρες, βραστήρες, τοστιέρες, μίξερ, πολυκόπτες, τηλέφωνα και ψηφιακά ρολόγια είναι μόνο λίγα από τα τα πράγματα που μπορούμε να βρούμε με τουλάχιστον 30% έκπτωση. 

Βρες τα όλα εδώ

3/ Έπιπλα για το σαλόνι

Διαλέξαμε μερικά από τα πιο όμορφα έπιπλα για το σαλόνι, τους βάλαμε μια καλή έκπτωση και τα προσθέσαμε στην κατηγορία Hot Deals, με σκοπό να σου δώσουμε πραγματικά οικονομικές λύσεις για τα πάντα. Από σκαμπό & πολυθρόνες μέχρι τραπεζάκια σαλονιού και έπιπλα τηλεόρασης. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις. 

Βρες τα όλα εδώ

4/ Είδη κήπου

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και προϊόντα για τον κήπο, το μπαλκόνι και τη βεράντα. Πρόκειται για την προέκταση του σπιτιού μας, στην οποία λατρεύουμε να περνάμε τον χρόνο μας, όταν δεν έχει κρύο. Ευφάνταστα κασπώ, ψάθινα καλάθια, καφασωτά, λαμπάκια κήπου και σετ κηπουρικής είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που θα βρεις με έκπτωση στο Esmarket. 

Βρες τα όλα εδώ

Όλα τα προϊόντα του Esmarket σε έκπτωση θα τα βρεις εδώ