Αρχική5 μικρές αλλαγές που θα φωτίσουν το σπίτι για να υποδεχτούμε την άνοιξη
ΠΙΣΩ ΣΤΟ BLOG

5 μικρές αλλαγές που θα φωτίσουν το σπίτι για να υποδεχτούμε την άνοιξη

06 Μαρτίου 2024

Χρώματα, λουλούδια και ευχάριστη διάθεση σηματοδοτούν μόνο μια εποχή: την άνοιξη! Η μέρα μεγαλώνει αισθητά και η χαρά, τόσο της φύσης, όσο και η δική μας, κορυφώνεται. Γίνεται, λοιπόν, να μην αποτυπωθεί όλο αυτό το υπέροχο συναίσθημα και στη διακόσμηση του σπιτιού μας;

Η ανοιξιάτικη διακόσμηση χαρακτηρίζεται από ανάλαφρα και φωτεινά στοιχεία δίνοντας μας τον χώρο να “αναπνέουμε” καλύτερα. Χρωματιστά μαξιλάρια, ελαφριά ανοιξιάτικα χαλιά και καλάθια από φυσικά υλικά είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές αυτής της εποχής και χάρη σε αυτούς μπορούμε να δημιουργήσουμε την απόλυτη ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα γύρω μας.

Ας δούμε πώς μπορούμε να ζήσουμε το απόλυτο spring dream!

 

 

#1 Pillowtalk

 

Η προσθήκη διακοσμητικών χρωματιστών μαξιλαριών στον καναπέ, την πολυθρόνα, ή ακόμη και στο κρεβάτι σας, προσθέτει απευθείας μια νότα ανανέωσης στην ατμόσφαιρα. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο μονόχρωμο μαξιλάρι, αν είστε λάτρεις του μίνιμαλ ή κάποιο με ιδιαίτερα έντονο print αν σας αρέσει να τολμάτε! Ό,τι και να επιλέξετε, αυτή η απλή κίνηση έχει τη δύναμη να αναδείξει και να φωτίσει τα υπάρχοντα έπιπλα σας χωρίς πολύ κόπο - και χωρίς πολύ budget.

 

*έξτρα τιπ*

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά πιο μεγάλα μαξιλάρια ως “καθίσματα” στο πάτωμα του σαλονιού γύρω από το τραπεζάκι για cozy nights με φίλους και επιτραπέζια.