Μοντέρνο και ανανεωμένο σπίτι με 4 βασικά tips από το esmarket.gr

Το σπίτι είναι ο μικρός μας παράδεισος, το καταφύγιο μας από την κούραση και το άγχος της καθημερινότητας , γι’ αυτό και οφείλουμε να το αγαπάμε και να το προσέχουμε σαν δεύτερο εαυτό μας.

Επιστρέφοντας σε αυτό αναζητούμε άνεση, ηρεμία και χαλάρωση. Για να μας προσφέρει όμως ο χώρος μας όλα τα παραπάνω θα πρέπει να αρέσει πρωτίστως σε εμάς τους ίδιους. Κάντε, λοιπόν, το σπίτι σας αυτό ακριβώς που χρειάζεστε με τις παρακάτω απλές συμβουλές.

Χρησιμοποιήστε υλικά από τη φύση. Στις μεγαλουπόλεις όπου οι άνθρωποι βρίσκονται μακριά από τη φύση είναι απαραίτητο να βάλουν με όποιον τρόπο γίνεται τη φύση μέσα στο σπίτι τους. Επιλέξτε έπιπλα και διακοσμητικά από φυσικά υλικά και διακοσμήστε με φυτά τους χώρους σας. Σύμφωνα με έρευνες, το πράσινο στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του σπιτιού βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και ελαττώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης που συνδέεται με το στρες.

Τα φωτεινά φυσικά χρώματα είναι αυτά που θα σας χαρίσουν την ψυχική ηρεμία που χρειάζεστε.

Δημιουργήστε μια ήσυχη γωνιά  είναι απαραίτητη! Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάτε τον εαυτό σας και την ανάγκη σας να έχετε τον δικό σας προσωπικό χώρο μέσα στο σπίτι σας. Μια αναπαυτική πολυθρόνα, μια μικρή βιβλιοθήκη και ένα επιδαπέδιο φωτιστικό μπορούν να δημιουργήσουν μια όμορφη γωνιά. Η ήρεμη ατμόσφαιρα δημιουργεί μιαν αίσθηση ασφάλειας και άνεσης γι’ αυτό αποσυνδέστε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές ή βρείτε κάποιον έξυπνο τρόπο να κρύψετε καλώδια, που προκαλούν την αίσθηση της ακαταστασίας και αποσπούν την προσοχή.

Το μίνιμαλ είναι πάντα πιο ωραίο! Μην το παρακάνετε με τα πολλά διακοσμητικά. Πάντα ένα σπίτι που έχει λίγα και καλά έπιπλα και διακοσμητικά δείχνει πιο όμορφο και πιο στιλάτο. Κρατήστε τα διακοσμητικά που αγαπάτε και όλα τα υπόλοιπα απλά φυλάξτε τα κάπου ή χαρίστε τα.

Διακοσμήστε με όμορφα, στιλάτα διακοσμητικά, σε κάθε μοντέρνο σπίτι υπάρχουν κάποια αντικείμενα που προσδίδουν μια μοναδική ζεστασιά στον χώρο. Είτε πρόκειται για όμορφα πιάτα, είτε για ιδιαίτερα χαλιά είτε για κάποιο ασυνήθιστο έπιπλο, το αποτέλεσμα πρέπει να αρέσει πάνω από όλα σε εσάς.

Εκτός από ιδέες στο esmarket.gr θα βρείτε 28.000 προϊόντα τα οποία θα σας βοηθήσουν να πετύχετε όλα τα παραπάνω.