ΑρχικήΠώς να ανανεώσετε την αισθητική του σπιτιού σας με τα κατάλληλα φωτιστικά για κάθε δωμάτιο
ΠΙΣΩ ΣΤΟ BLOG

Πώς να ανανεώσετε την αισθητική του σπιτιού σας με τα κατάλληλα φωτιστικά για κάθε δωμάτιο

22 Φεβρουαρίου 2024

Ο φωτισμός παίζει τεράστιο ρόλο στην εμφάνιση και στην αισθητική του κάθε δωματίου, όπως και στην ψυχολογία μας. Από τη δημιουργία μιας ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας στο σαλόνι έως την προώθηση της προσοχής και της παραγωγικότητας στο γραφείο, τα κατάλληλα φωτιστικά μπορούν να δώσουν νέα ζωή στον χώρο μας χωρίς πολύ κόπο.

Ας εξερευνήσουμε, λοιπόν, πώς μπορούμε να ανανεώσουμε την αισθητική του σπιτιού μας με τα κατάλληλα φωτιστικά για κάθε δωμάτιο.

 

#1 Φωτιστικά δαπέδου

Τα φωτιστικά δαπέδου είναι η ιδανική επιλογή για το σαλόνι σας! Από ένα μαύρο μεταλλικό μίνιμαλ φωτιστικό δαπέδου για ένα industrial στυλ μέχρι ένα αντικέ για τους λάτρεις του κλασικού, το συγκεκριμένο είδος φωτιστικών πραγματικά προσδίδει στυλ και προσωπικότητα στον χώρο. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι ανήκουν αποκλειστικά στο καθιστικό. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε δίπλα σε κρεβάτια, καναπέδες, εισόδους,  σε τηλεοράσεις για να μειώσουν την ένταση του φωτός από την οθόνη ή σε κάποια γωνία όπου υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε art για να πέφτει εκεί η προσοχή των καλεσμένων σας.