2118007672

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ -40% ΈΩΣ -70% ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΙΔΗ!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΑρχικήΠώς να επιλέξετε τον ιδανικό καναπέ για το σπίτι σας
ΠΙΣΩ ΣΤΟ BLOG

Πώς να επιλέξετε τον ιδανικό καναπέ για το σπίτι σας

06 Σεπτεμβρίου 2023

Συνδυασμός άνεσης και στυλ

Έχετε βαρεθεί να πηγαίνετε σπίτι από τη δουλειά και να μην έχετε έναν ωραίο καναπέ για να χαλαρώσετε; Ίσως μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι και αναζητάτε τον ιδανικό καναπέ για να ταιριάξετε με τις προτιμήσεις και το στυλ σας. Η επιλογή του κατάλληλου καναπέ μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία και στις δύο περιπτώσεις. Με τόσες πολλές εναλλακτικές, είναι σημαντικό να αξιολογήσετε τις απαιτήσεις σας καθώς και τη διάταξη του σπιτιού σας πριν κάνετε μια αγορά. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για να επιλέξετε τον καλύτερο καναπέ για το σπίτι σας.


Tips για την επιλογή Καναπέ που να ταιριάζει στο χώρο σας 

Αρχικά, αξιολογήστε το μέγεθος του διαθέσιμου χώρου σας. Ένας γωνιακός καναπές μπορεί να είναι μια ωραία εναλλακτική λύση εάν έχετε ένα μικρό σαλόνι. Οι γωνιακοί καναπέδες προορίζονται να ταιριάζουν άνετα στη γωνία ενός δωματίου, καθιστώντας τους ιδανικούς για μικρότερα δωμάτια ή μία γκαρσονιέρα. Παρέχουν επίσης πολλά καθίσματα και κάποιοι μετατρέπονται ακόμη και σε κρεβάτι για τους επισκέπτες.

Εάν έχετε ένα μεγαλύτερο σαλόνι, θα πρέπει να σκεφτείτε να αποκτήσετε έναν τμηματικό καναπέ. Οι τμηματικοί καναπέδες αποτελούνται από πολλά τμήματα που μπορούν να διαμορφωθούν με διάφορους τρόπους ώστε να ανταποκρίνονται στον χώρο σας. Επίσης  παρέχουν άφθονα καθίσματα για μεγαλύτερες συγκεντρώσεις. Η ευελιξία τους είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά τους. Μπορείτε να αλλάξετε τη διάταξη για να ταιριάζει στις απαιτήσεις του χώρου σας και των καθισμάτων, επειδή διατίθενται σε πολλαπλά διακριτά τμήματα. Πρόκειται συνήθως για γωνιακούς καναπέδες με δυνατότητα χρήσης της γωνίας ως ανάκλιντρο ή/και με πρόσθετο σκαμπό.  

Επιπροσθέτως, σκεφτείτε το στυλ του σπιτιού σας στη συνέχεια. Ένας κομψός, μινιμαλιστικός καναπές μπορεί να είναι κατάλληλος για ένα μοντέρνο ή σύγχρονο περιβάλλον. Εάν έχετε ένα πιο παραδοσιακό σπίτι, ωστόσο, ένας καναπές με κλασικές γραμμές και περίτεχνες λεπτομέρειες θα ήταν καλύτερη επιλογή. Να θυμάστε ότι ο καναπές σας πρέπει να συμπληρώνει τον χώρο και όχι να έρχεται σε σύγκρουση με την αισθητική και τα χρώματα του σπιτιού σας.

Οι καναπέδες-κρεβάτια είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για άτομα που θέλουν να κάνουν μία καλή διαχείριση στο χώρο τους, παρέχοντας παράλληλα μια άνετη επιλογή ύπνου για τους επισκέπτες. Όταν ψάχνετε για καναπέ-κρεβάτι, φροντίστε να δοκιμάσετε το στρώμα για άνεση και αναζητήστε μια στιβαρή, εύχρηστη κατασκευή. Οι καναπέδες κρεβάτι συνήθως έχουν και αποθηκευτικό χώρο, κάνοντας τους ακόμα πιο χρηστικούς. 

Όταν επιλέγετε έναν καναπέ, η άνεση είναι επίσης σημαντική. Άλλωστε, εδώ θα περάσετε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο σας. Αναζητήστε έναν καναπέ με σταθερά μαξιλάρια και μαλακή πλάτη. Εάν έχετε σκύλους ή μικρά παιδιά, το καλύτερο θα ήταν να αναζητήσετε έναν καναπέ με αποσπώμενα καλύμματα μαξιλαριών.

Τέλος, σκεφτείτε τον προϋπολογισμό σας. Οι καναπέδες παρουσιάζουν διακυμάνσεις στην τιμή, επομένως είναι σημαντικό να ορίσετε έναν προϋπολογισμό πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας. Αναζητήστε έναν καναπέ που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας, ενώ παραμένει εντός του προϋπολογισμού σας.


Ώρα για την αγορά του ιδανικού καναπέ 

Συμπερασματικά, η επιλογή του καλύτερου καναπέ για το σπίτι σας απαιτεί τον σωστό συνδυασμό αισθητικής, άνεσης και χρησιμότητας. Πριν κάνετε μια αγορά, σκεφτείτε το μέγεθος και τη διάταξη του χώρου σας, τη σχεδίαση του σπιτιού σας, τη μακροζωία του καναπέ και τον προϋπολογισμό σας. Με αυτές τις σκέψεις, θα μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικό καναπέ για το σπίτι σας που θα απολαμβάνετε για τα επόμενα χρόνια.


Newsletter

Για να μαθαίνεις πάντα πρώτος για τις επερχόμενες προσφορές αλλά και τις νέες παραλαβές μας!

Εώς 12 άτοκες δόσειςμε τη πιστωτική σας κάρτα
Αποστολή σε όλη την Ελλάδαγρήγορα και εύκολα
Ασφαλείς Συναλλαγέςόλοι οι τρόποι πληρωμής
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies.