χριστουγεννα

Στόλισε χριστουγεννιάτικα το σπίτι σου!

Το esmarket.gr πιστεύει πως τα Χριστούγεννα για τον καθένα ξεκινάνε με το που στολίζει το χριστουγεννιάτικο δεντρό στο σπίτι του. Πολλοί στολίζουν νωρίτερα, διότι είναι η αγαπημένη τους γιορτή. Άλλωστε, τα φώτα και τα στολίδια ομορφαίνουν το σπίτι και δημιουργούν κλίμα ζεστασιάς. Άλλοι πάλι, θεωρούν χάσιμο χρόνου να επιλέγουν δέντρο και στολίδια. Εμείς σου έχουμε τη λύση και σου παραθέτουμε μερικές έξυπνες ιδέες για τη σωστή επιλογή χριστουγεννιάτικου δέντρου και χριστουγεννιάτικου στολισμού για να μη ψάχνεις τελευταία στιγμή.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις στο μέγεθος του δέντρου (ύψος/πλάτος). Ναι μεν, τα μεγάλα και ογκώδη δέντρα είναι εντυπωσιακά, αλλά σε περίπτωση που έχεις μικρό σπίτι ή μικρά παιδιά ή κάποιο κατοικίδιο, καλύτερα να προτιμήσεις την αγορά ενός μικρού δέντρου. Άλλη μία παράμετρος που πρέπει να σκεφτείς για το μέγεθος του δέντρου είναι σε ποιο σημείο του σπιτιού σου θα το βάλεις. Μέτρα πρώτα το χώρο και στη συνέχεια κάνε την αγορά σου.

Η πυκνότητα των φυλλωμάτων του δέντρου είναι επίσης σημαντικός παράγοντας. Αν είσαι λάτρης των χριστουγεννιάτικων στολιδιών τότε επίλεξε δέντρο με αραιό φύλλωμα και απλώς πρόσθεσε μπόλικα στολίδια και λαμπιόνια. Αν πάλι σου αρέσει η minimal διακόσμηση, τότε επίλεξε ένα δέντρο με πλούσιο και πυκνό φύλλωμα και στη συνέχεια διακόσμησε το με ελάχιστα στολίδια.

Καλά όλα αυτά, αλλά πριν φτάσεις στην διακόσμηση πρέπει πρώτα να το συναρμολογήσεις. Διάλεξε ένα δεντρό του οποίο η συναρμολόγηση θα είναι εύκολη και αντίστοιχα δεν θα έχει αγγαρεία στην αποσυναρμολόγηση.

Στολίστε το δέντρο με αγάπη και κέφι και κάνε την αγορά του δέντρου όσο πιο νωρίς μπορείς για να έχεις εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που δεν βρεις αυτό που ψάχνεις. Το esmarket έχει μεγάλη γκάμα από χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια για κάθε σπίτι.

Tip #1: Μην ξεχάσεις να βάλεις ΕΣΥ το αστέρι στην κορυφή του δεντρό για καλή τύχη.
Tip #2: Σκέψου τι δώρα θα πάρεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.