Τι λέει η αποκριάτικη στολή για το χαρακτήρα σου;

Οι φετινές απόκριες σιγά σιγά πλησιάζουν καθώς πλέον μετράμε κάτι λιγότερο από πέντε εβδομάδες πριν το καρναβάλι. Πολλοί πιστεύουν πως η αποκριάτικη στολή είναι για διασκέδαση και τίποτα παραπάνω. Όμως, αν προσέξουμε καλύτερα το λόγο επιλογής των στολών μας, θα ανακαλύψουμε πράγματα για το χαρακτήρα μας.

Διάβασε, λοιπόν, τι συμβολίζουν οι στολές που διαλέγουμε για την προσωπικότητα μας, και θα εκπλαγείς!

  • Οι πιο γνωστές στολές είναι αυτές των υπερηρώων ειδικά για τα αγόρια. Σίγουρα, μία τέτοια στολή μας παραπέμπει σε ένα άνθρωπο δυναμικό και εξωστρεφή. Όμως, στη πραγματικότητα άτομα που επιλέγουν τέτοιες στολές είναι εσωστρεφείς, και απλώς προσπαθούν να κρύψουν τις αδυναμίες τους μέσω της στολής.

 

  • Οι στολές πριγκιπισσών -τις οποίες κατά κύριο λόγο επιλέγουν κορίτσια- μπορεί φαινομενικά να παραπέμπουν ως κριτήριο επιλογής τις επιρροές από την παραμυθένια ζωή των πριγκιπισσών και την ταύτιση που θα θέλανε να έχουν. Όμως, συνήθως τέτοιες στολές τις επιλέγουν άτομα με ευαισθησία, τα οποία τα χαρακτηρίζονται για την αγνότητα και την αθωότητά τους.

 

  • Εντυπωσιακές – αυτοσχέδιες στολές τις οποίες έχει δημιουργήσει το ίδιο το άτομο που τις φοράει, πολλές φορές φανερώνουν ένα άτομο με καλλιτεχνική φλέβα ή ένα άτομο ονειροπόλο.

 

  • Στολές που προορίζονται για γυναίκες και τις προτιμούν άντρες ή το αντίθετο, συνήθως τις επιλέγουν άτομα που θέλουν να προκαλέσουν, να τραβήξουν τα βλέμματα και την προσοχή. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως αυτό που οι περισσότεροι θέλουν είναι να κάνουν πλάκα με τους φίλους τους επιλέγοντας μία στολή του αντίθετου φύλου.

 

  • Τα άτομα που επιλέγουν στολές που αναπαριστούν ζώα ή ήρωες από κόμικ και καρτούν κρύβουν μέσα τους ένα παιδάκι. Υποδηλώνουν μία ανεμελιά και με ξεγνοιασιά και είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να μεγαλώσουν. Οι απόκριες είναι η γιορτή του παιδιού, είναι όμως πιο ενδιαφέρον όταν οι μεγάλοι γίνονται μικρά παιδιά και εμφανίζονται με αποκριάτικη στολή.

Το esmarket με τη μεγάλη γκάμα που διαθέτει σε στολές και αποκριάτικα αξεσουάρ θα κάνει τις φετινές απόκριες σου φαντασμαγορικές.