Χρώμα Ακρυλικό PROFI EXTERIOR Λευκό 9+1lt

Χρώμα Ακρυλικό PROFI EXTERIOR Λευκό 9+1lt

Στεγανωτικό Ταρατσών  Vivecryl 30 Λευκό 9lt

Στεγανωτικό Ταρατσών Vivecryl 30 Λευκό 9lt

Ακρυλικό Χρώμα Vivecryl Thermoelastic 10lt

Κατασκευαστής: Vivechrom - Κωδικός προϊόντος: 03150116
Άμεσα Διαθέσιμο

Ακρυλικό Χρώμα Vivecryl Thermoelastic

  • Μέγεθος Συσκευασίας: 10lt
  • Αριθμός Στρώσεων: 2
  • Κάλυψη: 11τ.μ./lt
  • Στέγνωμα: 3-4 ώρες
  • Μέθοδος Εφαρμογής: Ρολό, Πινέλο, Πιστόλι Σπρέι
74.58€ ή 24.86€ × 3 άτοκες δόσεις Αρχική τιμή: 109.68€ | Κερδίζεις: 35.10€ (32%)
Ειδική Τιμή 74,58 € Κανονική τιμή 109,68 €
.__('Add to Wish List') .

To VIVECRYL THERMOELASTIC ECO είναι ένα κορυφαίας ποιότητας οικολογικό ακρυλικό, ειδικό θερμοπροστατευτικό & μονωτικό χρώμα εξωτερικών τοίχων. Έχει ειδικές πρώτες ύλες με θερμομονωτικές ιδιότητες,συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας χειμώνα –καλοκαίρι.

∆ιατηρεί την ελαστικότητά του από -20°C έως 80°C και καλύπτει τέλεια τριχοειδή καιμικρορωγμές, προσφέροντας εξαιρετική στεγάνωση από την υγρασία. Χάρη στα ειδικά του πρόσθετα, προστατεύει την επιφάνεια του φιλμ από τη μούχλα και τις πρασινίλες. Προσφέρει μία θαυμάσια ματ επιφάνεια  και οι αποχρώσεις του παραμένουν αναλλοίωτες για χρόνια.

To VIVECRYL THERMOELASTIC ECO είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα και χαρακτηρίζεται από υψηλή τιμή ανακλαστικότητας (SR), υψηλό συντελεστή εκπομπής (ε) και υψηλό δείκτη ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SRI).

Οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα.  Ασταρώστε με ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR αστάρι διαλύτου ή με το σιλικονούχο ακρυλικό αστάρι νερού, VIVECRYL PRIMER.

Αραιώστε με 5-10% καθαρό νερό και αναδεύστε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε 2 χέρια VIVECRYL THERMOELASTIC ECO για τέλειο αποτέλεσμα.

Συσκευασία 10lt

Περισσότερες Πληροφορίες
ΜάρκαVivechrom

Υπολογισμός Μεταφορικών:

Νομός/επαρχία
Ταχυδρομικός κώδικας
Πόλη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ