ΑρχικήΗ Εταιρεία

Η Εταιρεία

Το esmarket.gr μέλος του Ομίλου Κριμάτογλου με έδρα τη Χαλκίδα, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά πολυκαταστήματα στην Ελλάδα, με 29.000 προϊόντα και πάνω από 120.000 πελάτες το χρόνο οι οποίοι απολαμβάνουν την αξιοπιστία και τη συνέπεια του Ομίλου από το 1967.

Ξεχωρίζοντας για την οργάνωση του, παρέχει σε εσάς συγκεντρωμένα προϊόντα από διαφορετικούς τομείς όπως το έπιπλο, τη διακόσμηση, το αυτοκίνητο, την προσωπική φροντίδα, τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, τον κήπο, τα είδη εποχής και πολλούς άλλους.

Καθημερινά αποτελεί έναν διαδικτυακό προορισμό χιλιάδων επισκεπτών, οι οποίοι το προτιμούν για την ασφάλεια των συναλλαγών όπου παρέχει, την δυνατότητα αποστολής όλων των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, αλλά και της ολοκληρωμένης κάλυψης των δικών σας αναγκών.


Στρατηγική με επίκεντρο τις ανάγκες σας


Η στρατηγική ανάπτυξης βασίζεται στη γνώση των συνηθειών του Έλληνα καταναλωτή καθώς και στην προσαρμογή της γκάμας και της οργάνωσης του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος στις ανάγκες του.

Για το σκοπό αυτό το esmarket.gr φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του τις μεγαλύτερες και γνωστότερες ελληνικές και διεθνείς μάρκες, ανοίγοντας νέους ορίζοντες επιλογών στον καταναλωτή.

Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πελάτες, πηγάζουν μέσα από την ειλικρίνεια, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα όλης της ομάδας του esmarket.gr.Διαρκής ανανέωση και φρεσκάδα

Η διαρκής ανανέωση, η παρουσίαση νέων τάσεων και προϊόντων, προσφέροντας ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν κάθε προσδοκία, αποτελούν θεμελιώδη χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυσιογνωμίας το
υ esmarket.gr.

Αναπτυσσόμαστε και εξελισσόμαστε μέσα από τη δέσμευση μας για συνεχή αυτοβελτίωση, τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, που τελικό στόχο έχει τη δική σας άμεση εξυπηρέτηση.Το Όραμα μας

Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες μας να δημιουργήσουν μια ομορφότερη, πιο άνετη κατοικία και να βελτιώσουν την ποιότητα διαβίωσης τους.

Όραμα μας είναι να γίνει όχι η διακόσμηση και οι καθημερινές ανάγκες προσιτά σε όλους. Ο κάθε πελάτης να μπορεί να επιλέξει μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τις καλύτερες λύσεις ανάλογα με τον προϋπολογισμό του.


Με ξεκάθαρη πελατοκεντρική στρατηγική και όραμα, ισχυρή δέσμευση στην ποιότητα και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, το
esmarket.gr κατέχει μια δυναμική θέση στην ελληνική αγορά και αναπτύσσεται συνεχώς έχοντας ως διαπιστευτήριο την εμπιστοσύνη των χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών της.

Newsletter

Για να μαθαίνεις πάντα πρώτος για τις επερχόμενες προσφορές αλλά και τις νέες παραλαβές μας!

Εώς 12 άτοκες δόσειςμε τη πιστωτική σας κάρτα
Αποστολή σε όλη την Ελλάδαγρήγορα και εύκολα
Ασφαλείς Συναλλαγέςόλοι οι τρόποι πληρωμής
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies.
espa.