Τρόποι αποστολής

Στο esmarket.gr στέλνουμε τις παραγγελίες σας σε όλη την Ελλάδα και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή.

Εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο ("Άμεσα Διαθέσιμο") η αποστολή του δρομολογείται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την καταχώρηση/εξόφληση της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση η αποστολή δρομολογείται στο αναγραφόμενο διάστημα στη σελίδα του κάθε προϊόντος.

  • Οι παραγγελίες που παραδίδονται με ταχυμεταφορική, βρίσκονται στο χώρο σας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης στην courier, αν είστε στην ηπειρωτική Ελλάδα και 2-5 εργάσιμες ημέρες αν είστε στη νησιωτική. Για δύσβατες περιοχές που υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες δρομολόγια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τοπικό κατάστημα για να ενημερωθείτε σχετικά.
  • Οι παραγγελίες που αφορούν ογκώδη προιόντα όπως καναπέδες ή παραγγελίες που η μία εκ των τριών διαστάσεων της συσκευασίας είναι μεγαλύτερη των 200cm, παραδίδονται με μεταφορική εταιρεία σε 3-5 εργάσιμες ημέρες αν είστε στην ηπειρωτική Ελλάδα και 4-7 εργάσιμες ημέρες αν είστε στη νησιωτική. Για παραδόσεις με μεταφορική εταιρεία σε απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να υπάρξει επιπλέον επιβάρυσνη όπου υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της αγορά σας και ενδεχόμενη καθυστέρηση στην παράδοση ανάλογα με τα δρομολόγια της εκάστοτε τοπικής μεταφορικής που παραδίδει σε εσάς.
  • Η μεταφορική εταιρεία παραδίδει στο πεζοδρόμιο της οικίας σας.
  • Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται αμοντάριστα και αμπαλαρισμένα με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης, για λόγους ασφάλειας αλλά και κόστους μεταφοράς.